Streven

Graag wil wij u laten weten dat we onlangs de Stichting Lisaya hebben opgericht. Het doel van deze stichting is: humanitaire hulp in India geven.  Het betreft de allerarmste mensen rondom de stad Puttaparthi in deelstaat Andra Pradesh in midden India.

Deze hulp geven wij ongeacht de godsdienst, de levensovertuiging of de politieke gezindheid van de mensen daar.

Vanuit een eerder persoonlijk initiatief hebben wij 3 jaar geleden voedsel programma’s opgestart voor deze doelgroep. Vorig jaar zijn we in India al helpend erachter gekomen dat onze hulp meer kan zijn dan een druppel op de gloeiende plaat wanneer we er een breed gedragen en goed georganiseerd hulpprogramma van maken.

In India zijn vrijwilligers voor ons actief. Betrouwbare mensen die erg begaan zijn met hun behoeftige landgenoten. Zij gaan twee maal per maand voedselpakketten rondbrengen. Zo krijgen de mensen een energieker bestaan en gaan ze de mogelijkheden van hun leven weer inzien,

Ons voornemen is een stuk land te kopen waar gewassen op verbouwd kunnen worden. Dan kunnen de mensen zelf in hun voedselbehoefte voorzien. Een tweede voornemen is een gaarkeuken in te richten om een grote groep mensen van voedsel te voorzien. Wij betrekken de mensen daar intensief bij om zo de samenwerking en de saamhorigheid onder hen te bevorderen.

Wij hopen dat veel mensen en bedrijven hier in Nederland ons initiatief financieel gaan steunen. Daarom vragen wij u bij dezen donateur van de Stichting Lisaya te worden.

Wij zullen u op de hoogte houden van onze activiteiten via een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief kan ook de naam van uw bedrijf als vaste donateur vermeld worden. U begrijpt dat ons initiatief het best gesteund wordt met een structurele donatie.

Het bankrekeningnummer van de Stichting Lisaya is: 119817942

Voor nadere informatie kunt u ons altijd bellen

Thea van Eeuwijk Kerkdriel 06 22050702

Cor van Santen Kerkdriel 06 55160227

Antoinette de Graauw kerkdriel

Namens het bestuur van de Stichting Lisaya onze hartelijke dank.

Ingeschreven in het Handelsregister onder nr. 17203558.

Facebook Stichting Lisaya