laatste activiteiten 2017-2018

Beste mensen.
Graag wil ik namens de stichting Lisaya een verslag doen van de laatste activiteiten in India.
In 2017 hebben we de kleine school in Gangeridepalie laten schilderen. Kosten: ongeveer 1000 euro.
De grote school is ook van een nieuwe verflaag voorzien. Kosten: 2000 euro.
We hebben een waterzuivering geplaatst in een dorpje waar wel water was maar het was niet te drinken. We kwamen daar voor de tweede keer. 6 jaar geleden waren we daar ook maar toen was er nog geen sprake van een zuiveringsinstallatie, dus nu wel laten plaatsen. Kosten: ongeveer 3500 euro.
In 2018 is er een waterleiding gelegd en aangesloten bij een school waar wel de wc’s waren maar geen wateraansluiting, dus voor 500 euro is dat er nu wel.
In 2018 is het dak van de grote school vervangen omdat het lek was en slecht gemaakt was. De aannemer van die tijd wilde het niet vervangen er was geen garantie voor, dus hebben wij het zelf laten doen. Kosten: 800 euro.
Ik hoop dat voldoende is voor nu. Ik ga 11 november weer naar India en zal kijken wat we weer kunnen doen. We hopen elk jaar te gaan maar wegens gezondheid is dit niet altijd waar te maken.
Namens Stichting Lisaya,
Thea van Eeuwijk